Scroll to top
  • LAS VEGAS, NEVADA | OCT . 31 - NOV . 4

Event Schedule 2018

↓ Oct. 31st, 2018 ↓

8 PM - 9 PM: RECEPTION IN LONDON ROOM // Hors d'Oeuvres & Drinks

9 PM: OPENING PARTY RED CARPET // See below for party performances!

AFTER PARTY: MARIO'S PLAYPEN // space limited!

↓ Nov. 1st, 2018 ↓

9 AM: WORKSHOPS BEGIN

GROUP A

Day 1:  

9 am – 10 am: BEN KAYE: Color Realism: Technique and Theory 

10 am – 11 am: JEFF GOGUE: Tattooing As I See It 

-15 MIN. BREAK- 

11:15 am – 12:15 pm: ANGELINA MENGEL & MARCO KLOSE: Power Grey 

12:15 pm – 1:15 pm: JOSE GONZALEZ: Horror Realism (Creepy Textures) 

-15 MIN. BREAK- 

1:30 pm – 2:30 pm: JASON PIRAINO: Artistic Principles for Better Tattooing 

-60 MIN. LUNCH BREAK- 

3:30 pm – 4:30 pm: BJ BETTS: Everything to Do Lettering 

4:30 pm – 5:20 pm: SEAN BROWN: First Aid for Tattooing & CPR 

-10 MIN. BREAK- 

5:30 pm – 6:45 pm: RANDY ENGELHARD: Realistic Tattoo 

6:45 pm – 8 pm: STEVE BUTCHER: Portrait Tattooing 

GROUP B

Day 1 

9 am – 10 am: REMBER ORELLANA: Workshop 

10 am – 11 am: DAMIEN GUERIN: Protect your business 

-15 MIN. BREAK- 

11:15 am – 12:15 am: ALEX DE PASE: Color Tattooing 

12:15 am – 1:15 pm: MARIO BARTH & SEAN DOWDELL: Business & Marketing 

15 MIN. BREAK- 

1:30 pm – 2:30 pm: MYKE CHAMBERS: Workshop 

60 MIN. LUNCH BREAK- 

3:30 pm – 4:30 pm: SHAWN BARBER: Tattoo Like Painting 

4:30 pm – 5:20 pm: MIKE MARTIN: Tattoo Site Infections 

-10 MIN. BREAK- 

5:30 pm – 6:45 pm: SEAN BROWN: Blood Borne Pathogens 

6:45 pm – 8 pm: BOB TYRRELL: Black and Grey Realistic 

10 AM: TRADE SHOW OPENS

8 PM: TRADE SHOW CLOSES

8 PM: CTS PANEL DISCUSSION // OPEN TO THE INDUSTRY

↓ Nov. 2nd, 2018 ↓

9 AM: WORKSHOPS BEGIN

GROUP A

Day 2: 

9 am – 10 am: MURRAN BILLI: Superior Mental Performance in Tattooing 

10 am – 11 am: XAVIER SEDARIS: Introduction to Inkjet Stencils 

-15 MIN. BREAK- 

11:15 am – 12:15 pm: TIMMY TATS: Old School Flash Design 

12:15 pm – 1:15 pm: CARTER MOORE: Workshop 

15 MIN. BREAK- 

1:30 pm – 2:30 pm: EVAN OLIN: Workshop 

60 MIN. LUNCH BREAK- 

3:30 pm – 4:30 pm: SHAWN BARBER: Tattoo Like Painting 

4:30 pm – 5:20 pm: MIKE MARTIN: Tattoo Site Infections 

-10 MIN. BREAK- 

5:30 pm – 6:45 pm: SEAN BROWN: Blood Borne Pathogens 

6:45 pm – 8 pm: BOB TYRRELL: Black & Grey Realistic

GROUP B

Day  2 

9 am – 10 am: KIRT SILVER: Back 2 Reality: Color Realism 

10 am – 11 am: ANGELINA MENGEL & MARCO KLOSE: Power Grey 

-15 MIN. BREAK- 

11:15 am – 12:15 pm: BEN KAYE: Color Realism: Technique and Theory 

12:15 pm – 1:15 pm: JEFF GOGUE: Tattooing as I See It 

15 MIN. BREAK- 

1:30 pm – 2:30 pm: JESS YEN: Tebori 

60 MIN. LUNCH BREAK- 

3:30 pm – 4:30 pm: BJ BETTS: Everything to do Lettering 

4:30 pm – 5:20 pm: SEAN BROWN: First Aid for Tattooing & CPR 

-10 MIN. BREAK- 

5:30 pm – 6:45 pm: RANDY ENGELHARD: Realistic Tattoo 

6:45 pm – 8 pm: STEVE BUTCHER: Portrait Tattooing

10 AM: TRADE SHOW OPENS

8 PM: TRADE SHOW CLOSES

↓ Nov. 3rd, 2018 ↓

10 AM: TRADE SHOW OPENS

10 PM: TRADE SHOW CLOSES

↓ Nov. 4th,  2018 ↓

10 AM: TRADE SHOW OPENS

8 PM: TRADE SHOW CLOSES

STAY CONNECTED